Fast-food, salată de legume fără sos, cu carne de pui

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.732
Acid glutamic g 1.208
Alanină g 0.428
Arginină g 0.475
Histidină g 0.239
Cistină g 0.102
Valină g 0.396
Prolină g 0.325
Serină g 0.273
Fenilalanină g 0.316
Glicină g 0.388
Triptofan g 0.091
Treonină g 0.337
Izoleucină g 0.424
Leucină g 0.589
Lizină g 0.663
Metionină g 0.211
Tirozină g 0.264
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.311
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.255
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.265
Colesterol mg 33
Macronutrienți
Apă g 87.05
Aport caloric / Energic total kcal 48
Carbohidraţi (total) g 1.71
Lipide / Grăsimi (total) g 1
Proteine g 8
Minerale
Calciu mg 17
Cupru mg 0.043
Fier mg 0.5
Fosfor mg 78
Magneziu mg 15
Mangan mg 0.114
Potasiu mg 205
Seleniu µg 7.1
Sodiu mg 96
Zinc mg 0.41
Vitamine
Retinol µg 3
Vitamina A, IU IU 429
Vitamina A, RAE µg 24
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.05
Vitamina B12 µg 0.09
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.06
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.7
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.27
Vitamina B6 mg 0.2
Vitamina C mg 8
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 31

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”