Fast-food, scoici prăjite în crustă de pesmet

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.793
Acid glutamic g 2.402
Alanină g 0.512
Arginină g 0.608
Histidină g 0.227
Cistină g 0.187
Valină g 0.518
Prolină g 0.795
Serină g 0.554
Fenilalanină g 0.485
Glicină g 0.505
Triptofan g 0.131
Treonină g 0.397
Izoleucină g 0.466
Leucină g 0.775
Lizină g 0.539
Metionină g 0.227
Tirozină g 0.331
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 9.948
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 5.89
Acizi graşi saturaţi (total) g 5.742
Colesterol mg 76
Macronutrienți
Apă g 29.2
Aport caloric / Energic total kcal 392
Carbohidraţi (total) g 33.75
Lipide / Grăsimi (total) g 22.96
Proteine g 11.15
Minerale
Calciu mg 18
Cupru mg 0.083
Fier mg 2.65
Fosfor mg 207
Magneziu mg 27
Mangan mg 0.268
Potasiu mg 231
Seleniu µg 8.3
Sodiu mg 725
Zinc mg 1.42
Vitamine
Retinol µg 32
Vitamina A, IU IU 106
Vitamina A, RAE µg 32
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.18
Vitamina B12 µg 0.96
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.23
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.49
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.26
Vitamina B6 mg 0.03
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 57

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”