Fast-food, triplu cheeseburger, simplu

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată 249
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.556
Acid glutamic g 3.29
Alanină g 1.077
Arginină g 1.148
Histidină g 0.58
Cistină g 0.187
Valină g 0.916
Prolină g 1.133
Serină g 0.753
Fenilalanină g 0.744
Glicină g 1.202
Triptofan g 0.229
Treonină g 0.732
Izoleucină g 0.791
Leucină g 1.469
Lizină g 1.454
Metionină g 0.419
Tirozină g 0.601
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 6.559
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.637
Acizi graşi saturaţi (total) g 8.015
Acizi graşi trans (total) g 1.091
Colesterol mg 63
Macronutrienți
Apă g 43.93
Aport caloric / Energic total kcal 310
Carbohidraţi (total) g 16.16
Fibre (total) g 0.5
Fructoză (inclusă în glucide) g 1.24
Glucide/Zaharuri (total) g 3.29
Glucoză / dextroză (inclusă în glucide) g 0.71
Lactoză (inclusă în glucide) g 0.83
Zaharoză (inclusă în glucide) g 0.14
Maltoză (inclusă în glucide) g 0.37
Lipide / Grăsimi (total) g 19.17
Proteine g 18.2
Minerale
Calciu mg 174
Cupru mg 0.078
Fier mg 2.23
Fosfor mg 196
Magneziu mg 21
Mangan mg 0.145
Potasiu mg 230
Sodiu mg 637
Zinc mg 3.02
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.148
Vitamina B12 µg 1.56
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.273
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.263
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.387
Vitamina B6 mg 0.211

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”