Fructe cu coajă tare, castane chinezeşti, prăjite

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.909
Acid glutamic g 0.573
Alanină g 0.213
Arginină g 0.459
Histidină g 0.129
Cistină g 0.117
Valină g 0.235
Prolină g 0.172
Serină g 0.196
Fenilalanină g 0.203
Glicină g 0.196
Triptofan g 0.052
Treonină g 0.178
Izoleucină g 0.167
Leucină g 0.276
Lizină g 0.243
Metionină g 0.108
Tirozină g 0.134
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.62
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.307
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.175
Macronutrienți
Apă g 40.2
Aport caloric / Energic total kcal 239
Carbohidraţi (total) g 52.36
Lipide / Grăsimi (total) g 1.19
Proteine g 4.48
Minerale
Calciu mg 19
Cupru mg 0.387
Fier mg 1.5
Fosfor mg 102
Magneziu mg 90
Mangan mg 1.708
Potasiu mg 477
Sodiu mg 4
Zinc mg 0.93
Vitamine
Vitamina A, IU IU 5
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.15
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.09
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.5
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.592
Vitamina B6 mg 0.437
Vitamina C mg 38.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 72

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”