Fructe cu coajă tare, castane chinezeşti, uscate

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.385
Acid glutamic g 0.873
Alanină g 0.324
Arginină g 0.699
Histidină g 0.197
Cistină g 0.179
Valină g 0.358
Prolină g 0.263
Serină g 0.299
Fenilalanină g 0.309
Glicină g 0.299
Triptofan g 0.08
Treonină g 0.272
Izoleucină g 0.255
Leucină g 0.421
Lizină g 0.371
Metionină g 0.165
Tirozină g 0.203
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.945
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.468
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.266
Macronutrienți
Apă g 8.9
Aport caloric / Energic total kcal 363
Carbohidraţi (total) g 79.76
Lipide / Grăsimi (total) g 1.81
Proteine g 6.82
Minerale
Calciu mg 29
Cupru mg 0.59
Fier mg 2.29
Fosfor mg 155
Magneziu mg 137
Mangan mg 2.601
Potasiu mg 726
Sodiu mg 5
Zinc mg 1.41
Vitamine
Vitamina A, IU IU 328
Vitamina A, RAE µg 16
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.26
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.293
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.3
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.902
Vitamina B6 mg 0.666
Vitamina C mg 58.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 110

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”