Fructe cu coajă tare, castane japoneze, nepreparate

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.474
Acid glutamic g 0.429
Alanină g 0.203
Arginină g 0.148
Histidină g 0.056
Cistină g 0.065
Valină g 0.134
Prolină g 0.141
Serină g 0.11
Fenilalanină g 0.088
Glicină g 0.114
Triptofan g 0.032
Treonină g 0.09
Izoleucină g 0.111
Leucină g 0.139
Lizină g 0.147
Metionină g 0.054
Tirozină g 0.064
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.278
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.138
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.078
Macronutrienți
Apă g 61.41
Aport caloric / Energic total kcal 154
Carbohidraţi (total) g 34.91
Lipide / Grăsimi (total) g 0.53
Proteine g 2.25
Minerale
Calciu mg 31
Cupru mg 0.562
Fier mg 1.45
Fosfor mg 72
Magneziu mg 49
Mangan mg 1.591
Potasiu mg 329
Sodiu mg 14
Zinc mg 1.1
Vitamine
Vitamina A, IU IU 37
Vitamina A, RAE µg 2
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.344
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.163
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.5
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.206
Vitamina B6 mg 0.283
Vitamina C mg 26.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 47

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”