Fructe cu coajă tare, castane japoneze, prăjite

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.625
Acid glutamic g 0.566
Alanină g 0.267
Arginină g 0.195
Histidină g 0.074
Cistină g 0.086
Valină g 0.176
Prolină g 0.185
Serină g 0.145
Fenilalanină g 0.116
Glicină g 0.151
Triptofan g 0.043
Treonină g 0.119
Izoleucină g 0.146
Leucină g 0.184
Lizină g 0.193
Metionină g 0.071
Tirozină g 0.085
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.419
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.207
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.118
Macronutrienți
Apă g 49.9
Aport caloric / Energic total kcal 201
Carbohidraţi (total) g 45.13
Lipide / Grăsimi (total) g 0.8
Proteine g 2.97
Minerale
Calciu mg 35
Cupru mg 0.73
Fier mg 2.1
Fosfor mg 93
Magneziu mg 64
Mangan mg 2.065
Potasiu mg 427
Sodiu mg 19
Zinc mg 1.43
Vitamine
Vitamina A, IU IU 74
Vitamina A, RAE µg 4
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.45
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.7
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.466
Vitamina B6 mg 0.418
Vitamina C mg 28
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 59

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”