Fructe cu coajă tare, castane japoneze, uscate

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.106
Acid glutamic g 1.001
Alanină g 0.473
Arginină g 0.345
Histidină g 0.131
Cistină g 0.153
Valină g 0.312
Prolină g 0.328
Serină g 0.257
Fenilalanină g 0.205
Glicină g 0.267
Triptofan g 0.075
Treonină g 0.21
Izoleucină g 0.258
Leucină g 0.325
Lizină g 0.342
Metionină g 0.126
Tirozină g 0.15
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.65
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.322
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.183
Macronutrienți
Apă g 9.96
Aport caloric / Energic total kcal 360
Carbohidraţi (total) g 81.43
Lipide / Grăsimi (total) g 1.24
Proteine g 5.25
Minerale
Calciu mg 72
Cupru mg 1.312
Fier mg 3.38
Fosfor mg 169
Magneziu mg 115
Mangan mg 3.711
Potasiu mg 768
Sodiu mg 34
Zinc mg 2.57
Vitamine
Vitamina A, IU IU 86
Vitamina A, RAE µg 4
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.802
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.38
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.5
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.481
Vitamina B6 mg 0.659
Vitamina C mg 61.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 109

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”