Fructe cu coajă tare, cremă de nucă de cocos, nepreparată (cu lichidul stors)

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 lingură 15
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.354
Acid glutamic g 0.829
Alanină g 0.185
Arginină g 0.595
Histidină g 0.083
Cistină g 0.072
Valină g 0.22
Prolină g 0.15
Serină g 0.187
Fenilalanină g 0.184
Glicină g 0.172
Triptofan g 0.042
Treonină g 0.132
Izoleucină g 0.142
Leucină g 0.269
Lizină g 0.16
Metionină g 0.068
Tirozină g 0.112
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.475
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.379
Acizi graşi saturaţi (total) g 30.753
Macronutrienți
Apă g 53.9
Aport caloric / Energic total kcal 330
Carbohidraţi (total) g 6.65
Fibre (total) g 2.2
Lipide / Grăsimi (total) g 34.68
Proteine g 3.63
Minerale
Calciu mg 11
Cupru mg 0.378
Fier mg 2.28
Fosfor mg 122
Magneziu mg 28
Mangan mg 1.304
Potasiu mg 325
Sodiu mg 4
Zinc mg 0.96
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.03
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.89
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.261
Vitamina B6 mg 0.047
Vitamina C mg 2.8
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 23

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”