Fructe cu coajă tare, ghinde, nepreparate

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.635
Acid glutamic g 0.986
Alanină g 0.35
Arginină g 0.473
Histidină g 0.17
Cistină g 0.109
Valină g 0.345
Prolină g 0.246
Serină g 0.261
Fenilalanină g 0.269
Glicină g 0.285
Triptofan g 0.074
Treonină g 0.236
Izoleucină g 0.285
Leucină g 0.489
Lizină g 0.384
Metionină g 0.103
Tirozină g 0.187
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 15.109
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 4.596
Acizi graşi saturaţi (total) g 3.102
Macronutrienți
Apă g 27.9
Aport caloric / Energic total kcal 387
Carbohidraţi (total) g 40.75
Lipide / Grăsimi (total) g 23.86
Proteine g 6.15
Minerale
Calciu mg 41
Cupru mg 0.621
Fier mg 0.79
Fosfor mg 79
Magneziu mg 62
Mangan mg 1.337
Potasiu mg 539
Zinc mg 0.51
Vitamine
Vitamina A, IU IU 39
Vitamina A, RAE µg 2
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.112
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.118
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.827
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.715
Vitamina B6 mg 0.528
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 87

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”