Fructe cu coajă tare, ghinde, uscate

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.837
Acid glutamic g 1.299
Alanină g 0.461
Arginină g 0.623
Histidină g 0.224
Cistină g 0.144
Valină g 0.455
Prolină g 0.324
Serină g 0.344
Fenilalanină g 0.354
Glicină g 0.376
Triptofan g 0.098
Treonină g 0.312
Izoleucină g 0.376
Leucină g 0.644
Lizină g 0.505
Metionină g 0.136
Tirozină g 0.246
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 19.896
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 6.052
Acizi graşi saturaţi (total) g 4.084
Macronutrienți
Apă g 5.06
Aport caloric / Energic total kcal 509
Carbohidraţi (total) g 53.66
Lipide / Grăsimi (total) g 31.41
Proteine g 8.1
Minerale
Calciu mg 54
Cupru mg 0.818
Fier mg 1.04
Fosfor mg 103
Magneziu mg 82
Mangan mg 1.363
Potasiu mg 709
Zinc mg 0.67
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.149
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.154
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.406
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.94
Vitamina B6 mg 0.695
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 115

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”