Fructe cu coajă tare, jir, uscat

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.071
Acid glutamic g 0.8
Alanină g 0.414
Arginină g 0.443
Histidină g 0.172
Cistină g 0.197
Valină g 0.346
Prolină g 0.326
Serină g 0.31
Fenilalanină g 0.262
Glicină g 0.319
Triptofan g 0.069
Treonină g 0.221
Izoleucină g 0.245
Leucină g 0.367
Lizină g 0.367
Metionină g 0.146
Tirozină g 0.172
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 21.892
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 20.089
Acizi graşi saturaţi (total) g 5.719
Macronutrienți
Apă g 6.6
Aport caloric / Energic total kcal 576
Carbohidraţi (total) g 33.5
Lipide / Grăsimi (total) g 50
Proteine g 6.2
Minerale
Calciu mg 1
Cupru mg 0.67
Fier mg 2.46
Mangan mg 1.341
Potasiu mg 1017
Sodiu mg 38
Zinc mg 0.36
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.304
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.371
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.877
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.925
Vitamina B6 mg 0.684
Vitamina C mg 15.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 113

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”