Fructe cu coajă tare, miez de nucă de cocos, uscat (deshidratat), îndulcit, sub formă de fulgi, conservat

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.328
Acid glutamic g 0.767
Alanină g 0.172
Arginină g 0.551
Histidină g 0.077
Cistină g 0.066
Valină g 0.203
Prolină g 0.139
Serină g 0.173
Fenilalanină g 0.17
Glicină g 0.159
Triptofan g 0.039
Treonină g 0.122
Izoleucină g 0.132
Leucină g 0.249
Lizină g 0.148
Metionină g 0.063
Tirozină g 0.104
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.348
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.347
Acizi graşi saturaţi (total) g 28.101
Macronutrienți
Apă g 23.27
Aport caloric / Energic total kcal 443
Carbohidraţi (total) g 40.91
Fibre (total) g 4.5
Lipide / Grăsimi (total) g 31.69
Proteine g 3.35
Minerale
Calciu mg 14
Cupru mg 0.308
Fier mg 1.84
Fosfor mg 103
Magneziu mg 49
Mangan mg 2.171
Potasiu mg 324
Sodiu mg 20
Zinc mg 1.59
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.03
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.02
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.305
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.633
Vitamina B6 mg 0.237
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 7

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”