Fructe cu coajă tare, nuci ginkgo, uscate

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.298
Acid glutamic g 2.001
Alanină g 0.591
Arginină g 1.005
Histidină g 0.244
Cistină g 0.055
Valină g 0.677
Prolină g 0.83
Serină g 0.695
Fenilalanină g 0.408
Glicină g 0.554
Triptofan g 0.17
Treonină g 0.64
Izoleucină g 0.5
Leucină g 0.755
Lizină g 0.494
Metionină g 0.133
Tirozină g 0.146
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.739
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.737
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.381
Macronutrienți
Apă g 12.4
Aport caloric / Energic total kcal 348
Carbohidraţi (total) g 72.45
Lipide / Grăsimi (total) g 2
Proteine g 10.35
Minerale
Calciu mg 20
Cupru mg 0.536
Fier mg 1.6
Fosfor mg 269
Magneziu mg 53
Mangan mg 0.22
Potasiu mg 998
Sodiu mg 13
Zinc mg 0.67
Vitamine
Vitamina A, IU IU 1091
Vitamina A, RAE µg 55
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.43
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.176
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 11.732
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.345
Vitamina B6 mg 0.641
Vitamina C mg 29.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 106

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”