Frunze de dovleac, gătite, fierte, scurse de apă, cu sare

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Arginină g 0.187
Histidină g 0.044
Cistină g 0.027
Valină g 0.157
Fenilalanină g 0.148
Triptofan g 0.035
Treonină g 0.135
Izoleucină g 0.135
Leucină g 0.274
Lizină g 0.173
Metionină g 0.047
Tirozină g 0.135
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.029
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.012
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.114
Macronutrienți
Apă g 92.51
Aport caloric / Energic total kcal 21
Carbohidraţi (total) g 3.39
Fibre (total) g 2.7
Glucide/Zaharuri (total) g 0.69
Lipide / Grăsimi (total) g 0.22
Proteine g 2.72
Minerale
Calciu mg 43
Cupru mg 0.133
Fier mg 3.2
Fosfor mg 79
Magneziu mg 38
Mangan mg 0.355
Potasiu mg 438
Seleniu µg 0.9
Sodiu mg 244
Zinc mg 0.2
Fitonutrienți
Beta caroten µg 960
Luteină + zeaxantină µg 1747
Vitamine
Vitamina A, IU IU 1600
Vitamina A, RAE µg 80
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.068
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.96
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.136
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.85
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.042
Vitamina B6 mg 0.196
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 108
Vitamina C mg 1
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 25

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”