Frunze de napi, conservă, solide si lichide

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.143
Acid glutamic g 0.185
Alanină g 0.093
Arginină g 0.085
Histidină g 0.033
Cistină g 0.015
Valină g 0.092
Prolină g 0.064
Serină g 0.055
Fenilalanină g 0.083
Glicină g 0.081
Triptofan g 0.023
Treonină g 0.074
Izoleucină g 0.07
Leucină g 0.124
Lizină g 0.088
Metionină g 0.031
Tirozină g 0.053
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.02
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.12
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.07
Macronutrienți
Apă g 94.69
Aport caloric / Energic total kcal 14
Carbohidraţi (total) g 2.42
Fibre (total) g 1.7
Lipide / Grăsimi (total) g 0.3
Proteine g 1.36
Minerale
Calciu mg 118
Cupru mg 0.083
Fier mg 1.51
Fosfor mg 21
Magneziu mg 20
Mangan mg 0.277
Potasiu mg 141
Seleniu µg 0.7
Sodiu mg 277
Zinc mg 0.23
Vitamine
Vitamina A, IU IU 3586
Vitamina A, RAE µg 179
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.012
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.063
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.362
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.04
Vitamina B6 mg 0.037
Vitamina C mg 15.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 41

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”