Gelatină, pulbere uscată, neîndulcită

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 plic (1 lingură) 7
1 pachet (35 g) 28
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 5.265
Acid glutamic g 8.753
Alanină g 8.009
Arginină g 6.616
Histidină g 0.662
Valină g 2.081
Prolină g 12.295
Serină g 2.605
Fenilalanină g 1.737
Glicină g 19.049
Treonină g 1.475
Izoleucină g 1.158
Leucină g 2.454
Lizină g 3.46
Metionină g 0.606
Tirozină g 0.303
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.06
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.01
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.07
Macronutrienți
Apă g 13
Aport caloric / Energic total kcal 335
Lipide / Grăsimi (total) g 0.1
Proteine g 85.6
Minerale
Calciu mg 55
Cupru mg 2.161
Fier mg 1.11
Fosfor mg 39
Magneziu mg 22
Mangan mg 0.105
Potasiu mg 16
Seleniu µg 39.5
Sodiu mg 196
Zinc mg 0.14
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 38.5
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.025
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.23
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.085
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.125
Vitamina B6 mg 0.007
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 30

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”