Germeni de grâu

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.453
Acid glutamic g 1.871
Alanină g 0.295
Arginină g 0.425
Histidină g 0.196
Cistină g 0.134
Valină g 0.361
Prolină g 0.674
Serină g 0.341
Fenilalanină g 0.35
Glicină g 0.306
Triptofan g 0.115
Treonină g 0.254
Izoleucină g 0.287
Leucină g 0.507
Lizină g 0.245
Metionină g 0.116
Tirozină g 0.275
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.151
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.557
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.206
Macronutrienți
Apă g 47.75
Aport caloric / Energic total kcal 198
Carbohidraţi (total) g 42.53
Fibre (total) g 1.1
Lipide / Grăsimi (total) g 1.27
Proteine g 7.49
Minerale
Calciu mg 28
Cupru mg 0.261
Fier mg 2.14
Fosfor mg 200
Magneziu mg 82
Mangan mg 1.858
Potasiu mg 169
Seleniu µg 42.5
Sodiu mg 16
Zinc mg 1.65
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.225
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.155
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.087
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.947
Vitamina B6 mg 0.265
Vitamina C mg 2.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 38

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”