Germeni de grau, nepreparate

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.07
Acid glutamic g 3.995
Alanină g 1.477
Arginină g 1.867
Histidină g 0.643
Cistină g 0.458
Valină g 1.198
Prolină g 1.231
Serină g 1.102
Fenilalanină g 0.928
Glicină g 1.424
Triptofan g 0.317
Treonină g 0.968
Izoleucină g 0.847
Leucină g 1.571
Lizină g 1.468
Metionină g 0.456
Tirozină g 0.704
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.365
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 6.01
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.665
Macronutrienți
Apă g 11.12
Aport caloric / Energic total kcal 360
Carbohidraţi (total) g 51.8
Fibre (total) g 13.2
Lipide / Grăsimi (total) g 9.72
Proteine g 23.15
Minerale
Calciu mg 39
Cupru mg 0.796
Fier mg 6.26
Fosfor mg 842
Magneziu mg 239
Mangan mg 13.301
Potasiu mg 892
Seleniu µg 79.2
Sodiu mg 12
Zinc mg 12.29
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 1.882
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.499
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 6.813
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 2.257
Vitamina B6 mg 1.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 281

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”