Grăsime vegetală pentru fărgezirea aluaului, de uz casnic

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 lingură 12,8
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 41.186
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 28.097
Acizi graşi saturaţi (total) g 24.98
Acizi graşi trans (total) g 13.164
Macronutrienți
Aport caloric / Energic total kcal 884
Lipide / Grăsimi (total) g 99.97
Minerale
Calciu mg 1
Fier mg 0.07
Sodiu mg 4
Fitonutrienți
Beta-sitosterol mg 138
Campesterol mg 50
Stigmasterol mg 51
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 0.2
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.02
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 6.13
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.68
Vitamina B6 mg 0.001
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 53.2

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”