Grâu roşu moale de iarnă

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.557
Acid glutamic g 3.663
Alanină g 0.412
Arginină g 0.522
Histidină g 0.256
Cistină g 0.3
Valină g 0.498
Prolină g 1.166
Serină g 0.54
Fenilalanină g 0.508
Glicină g 0.455
Treonină g 0.342
Izoleucină g 0.396
Leucină g 0.763
Lizină g 0.315
Metionină g 0.174
Tirozină g 0.327
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.178
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.656
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.289
Macronutrienți
Apă g 12.17
Aport caloric / Energic total kcal 331
Carbohidraţi (total) g 74.24
Fibre (total) g 12.5
Glucide/Zaharuri (total) g 0.41
Lipide / Grăsimi (total) g 1.56
Proteine g 10.35
Minerale
Calciu mg 27
Cupru mg 0.45
Fier mg 3.21
Fosfor mg 493
Magneziu mg 126
Mangan mg 4.391
Potasiu mg 397
Sodiu mg 2
Zinc mg 2.63
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.394
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 1.01
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.096
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.8
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.85
Vitamina B6 mg 0.272
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 41

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”