Griş îmbogăţit cu compuşi bioactivi

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.518
Acid glutamic g 4.571
Alanină g 0.372
Arginină g 0.467
Histidină g 0.257
Cistină g 0.358
Valină g 0.54
Prolină g 1.395
Serină g 0.598
Fenilalanină g 0.616
Glicină g 0.401
Triptofan g 0.162
Treonină g 0.335
Izoleucină g 0.49
Leucină g 0.867
Lizină g 0.243
Metionină g 0.198
Tirozină g 0.333
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.124
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.43
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.15
Macronutrienți
Apă g 12.67
Aport caloric / Energic total kcal 360
Carbohidraţi (total) g 72.83
Fibre (total) g 3.9
Lipide / Grăsimi (total) g 1.05
Proteine g 12.68
Minerale
Calciu mg 17
Cupru mg 0.189
Fier mg 4.36
Fosfor mg 136
Magneziu mg 47
Mangan mg 0.619
Potasiu mg 186
Seleniu µg 89.4
Sodiu mg 1
Zinc mg 1.05
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.811
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.26
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.571
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.99
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.58
Vitamina B6 mg 0.103
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 261

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”