Gulie

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Arginină g 0.105
Histidină g 0.019
Cistină g 0.007
Valină g 0.05
Fenilalanină g 0.039
Triptofan g 0.01
Treonină g 0.049
Izoleucină g 0.078
Leucină g 0.067
Lizină g 0.056
Metionină g 0.013
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.007
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.048
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.013
Macronutrienți
Apă g 91
Aport caloric / Energic total kcal 27
Carbohidraţi (total) g 6.2
Fibre (total) g 3.6
Glucide/Zaharuri (total) g 2.6
Lipide / Grăsimi (total) g 0.1
Proteine g 1.7
Minerale
Calciu mg 24
Cupru mg 0.129
Fier mg 0.4
Fosfor mg 46
Magneziu mg 19
Mangan mg 0.139
Potasiu mg 350
Seleniu µg 0.7
Sodiu mg 20
Zinc mg 0.03
Fitonutrienți
Beta caroten µg 22
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 12.3
Vitamina A, IU IU 36
Vitamina A, RAE µg 2
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.05
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.48
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.02
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.4
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.165
Vitamina B6 mg 0.15
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 0.1
Vitamina C mg 62
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 16

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”