Gustare, covrigei cu ciocolată

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 porţie/bucată 28
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.16
Acid glutamic g 1.277
Alanină g 0.122
Arginină g 0.153
Histidină g 0.084
Cistină g 0.08
Valină g 0.152
Prolină g 0.44
Serină g 0.189
Fenilalanină g 0.191
Glicină g 0.136
Triptofan g 0.047
Treonină g 0.103
Izoleucină g 0.131
Leucină g 0.261
Lizină g 0.084
Metionină g 0.067
Tirozină g 0.115
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 3.293
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 2.82
Acizi graşi saturaţi (total) g 8.611
Macronutrienți
Apă g 3.06
Aport caloric / Energic total kcal 467
Carbohidraţi (total) g 70.07
Fibre (total) g 3.5
Glucide/Zaharuri (total) g 38.8
Lipide / Grăsimi (total) g 17.64
Proteine g 7.05
Minerale
Calciu mg 141
Cupru mg 0.262
Fier mg 2.54
Fluor µg 2.1
Fosfor mg 128
Magneziu mg 35
Mangan mg 0.452
Potasiu mg 199
Seleniu µg 14.5
Sodiu mg 494
Zinc mg 1.33
Others
Cofeină mg 8
Fitonutrienți
Luteină + zeaxantină µg 9
Teobromină mg 87
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 39.7
Retinol µg 25
Vitamina A, IU IU 83
Vitamina A, RAE µg 25
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.36
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.62
Vitamina B12 µg 0.32
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.317
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.398
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.364
Vitamina B6 mg 0.031
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 11.1
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 114

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”