Gustări, baton multicereale, moale, cu migdale

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată 35
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 9.491
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 3.643
Acizi graşi saturaţi (total) g 5.668
Acizi graşi trans (total) g 0.005
Macronutrienți
Apă g 8.74
Aport caloric / Energic total kcal 455
Carbohidraţi (total) g 60.13
Fibre (total) g 4.3
Glucide/Zaharuri (total) g 34
Lipide / Grăsimi (total) g 20
Proteine g 8.6
Minerale
Calciu mg 136
Cupru mg 0.337
Fier mg 1.49
Fluor µg 2.5
Fosfor mg 192
Magneziu mg 95
Mangan mg 0.933
Potasiu mg 320
Seleniu µg 6.5
Sodiu mg 486
Zinc mg 1.41
Fitonutrienți
Beta caroten µg 1
Luteină + zeaxantină µg 15
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 27.1
Retinol µg 5
Vitamina A, IU IU 19
Vitamina A, RAE µg 5
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.102
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 7.6
Vitamina B12 µg 0.14
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.36
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.318
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.379
Vitamina B6 mg 0.072
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.5
Vitamina C mg 0.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 18

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”