Gustări, prăjituri de orez cu orez brun şi porumb

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată 9
2 bucăţi 18
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.721
Acid glutamic g 1.655
Alanină g 0.524
Arginină g 0.569
Histidină g 0.223
Cistină g 0.114
Valină g 0.469
Prolină g 0.485
Serină g 0.42
Fenilalanină g 0.423
Glicină g 0.39
Triptofan g 0.092
Treonină g 0.306
Izoleucină g 0.337
Leucină g 0.781
Lizină g 0.293
Metionină g 0.183
Tirozină g 0.319
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.14
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.13
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.63
Macronutrienți
Apă g 5.9
Aport caloric / Energic total kcal 385
Carbohidraţi (total) g 81.2
Fibre (total) g 2.9
Lipide / Grăsimi (total) g 3.2
Proteine g 8.4
Minerale
Calciu mg 9
Cupru mg 0.42
Fier mg 1.17
Fosfor mg 320
Magneziu mg 114
Mangan mg 5.08
Potasiu mg 275
Sodiu mg 167
Zinc mg 2.22
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.08
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.104
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 6.435
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.93
Vitamina B6 mg 0.14
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 19

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”