Gustări, prăjituri de orez cu orez brun şi secară

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată 9
2 bucăţi 18
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.716
Acid glutamic g 1.769
Alanină g 0.443
Arginină g 0.553
Histidină g 0.204
Cistină g 0.127
Valină g 0.451
Prolină g 0.531
Serină g 0.402
Fenilalanină g 0.399
Glicină g 0.392
Triptofan g 0.097
Treonină g 0.294
Izoleucină g 0.328
Leucină g 0.621
Lizină g 0.316
Metionină g 0.165
Tirozină g 0.261
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.31
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.55
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.58
Macronutrienți
Apă g 6.8
Aport caloric / Energic total kcal 386
Carbohidraţi (total) g 79.9
Fibre (total) g 4
Lipide / Grăsimi (total) g 3.8
Proteine g 8.1
Minerale
Calciu mg 21
Cupru mg 0.39
Fier mg 1.8
Fosfor mg 380
Magneziu mg 144
Mangan mg 2.977
Potasiu mg 311
Sodiu mg 110
Zinc mg 3
Vitamine
Vitamina A, IU IU 3
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.091
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.09
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 7.04
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.11
Vitamina B6 mg 0.15
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 5

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”