Iaurt cu fructe cu conţinut redus de grăsimi, 10 g de proteine ​​la 220 g

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.347
Acid glutamic g 0.856
Alanină g 0.187
Arginină g 0.132
Histidină g 0.108
Cistină g 0.04
Betaină mg 0.8
Valină g 0.362
Prolină g 0.518
Serină g 0.271
Fenilalanină g 0.238
Glicină g 0.105
Triptofan g 0.025
Treonină g 0.179
Izoleucină g 0.238
Leucină g 0.44
Lizină g 0.392
Metionină g 0.129
Tirozină g 0.221
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.297
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.031
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.697
Colesterol mg 4
Macronutrienți
Apă g 74.48
Aport caloric / Energic total kcal 102
Carbohidraţi (total) g 19.05
Glucide/Zaharuri (total) g 19.05
Lipide / Grăsimi (total) g 1.08
Proteine g 4.37
Minerale
Calciu mg 152
Cupru mg 0.08
Fier mg 0.07
Fluor µg 9
Fosfor mg 119
Magneziu mg 15
Mangan mg 0.065
Potasiu mg 195
Seleniu µg 3.1
Sodiu mg 58
Zinc mg 0.74
Fitonutrienți
Beta caroten µg 2
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 14
Retinol µg 10
Vitamina A, IU IU 36
Vitamina A, RAE µg 10
Vitamina D IU 1
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.037
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.02
Vitamina B12 µg 0.47
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.178
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.095
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.489
Vitamina B6 mg 0.04
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 0.1
Vitamina C mg 0.7
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 9

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”