Iaurt cu fructe cu conţinut redus de grăsimi, 11 g de proteine ​​la 220 g

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.385
Acid glutamic g 0.951
Alanină g 0.208
Arginină g 0.146
Histidină g 0.12
Cistină g 0.044
Valină g 0.402
Prolină g 0.576
Serină g 0.301
Fenilalanină g 0.265
Glicină g 0.117
Triptofan g 0.027
Treonină g 0.2
Izoleucină g 0.265
Leucină g 0.49
Lizină g 0.436
Metionină g 0.143
Tirozină g 0.245
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.387
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.04
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.909
Colesterol mg 6
Macronutrienți
Apă g 74.1
Aport caloric / Energic total kcal 105
Carbohidraţi (total) g 18.6
Lipide / Grăsimi (total) g 1.41
Proteine g 4.86
Minerale
Calciu mg 169
Cupru mg 0.08
Fier mg 0.07
Fluor µg 9
Fosfor mg 133
Magneziu mg 16
Mangan mg 0.065
Potasiu mg 216
Seleniu µg 3.1
Sodiu mg 65
Zinc mg 0.82
Vitamine
Vitamina A, IU IU 60
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.041
Vitamina B12 µg 0.52
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.198
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.105
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.544
Vitamina B6 mg 0.045
Vitamina C mg 0.7
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 10

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”