Iaurt, varietate de fructe, degresat

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 borcan mic 125
1 borcan mare 227
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.394
Acid glutamic g 0.966
Alanină g 0.212
Arginină g 0.151
Histidină g 0.122
Cistină g 0.045
Betaină mg 0.7
Valină g 0.407
Prolină g 0.581
Serină g 0.305
Fenilalanină g 0.27
Glicină g 0.121
Triptofan g 0.028
Treonină g 0.202
Izoleucină g 0.269
Leucină g 0.496
Lizină g 0.439
Metionină g 0.145
Tirozină g 0.247
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.05
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.016
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.119
Colesterol mg 2
Macronutrienți
Apă g 75.4
Aport caloric / Energic total kcal 95
Carbohidraţi (total) g 19
Glucide/Zaharuri (total) g 19
Lipide / Grăsimi (total) g 0.2
Proteine g 4.4
Minerale
Calciu mg 152
Cupru mg 0.011
Fier mg 0.07
Fosfor mg 119
Magneziu mg 15
Mangan mg 0.035
Potasiu mg 194
Seleniu µg 6
Sodiu mg 58
Zinc mg 0.74
Fitonutrienți
Beta caroten µg 4
Luteină + zeaxantină µg 8
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 16.4
Retinol µg 2
Vitamina A, IU IU 12
Vitamina A, RAE µg 2
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.04
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.06
Vitamina B12 µg 0.47
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.18
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.1
Vitamina B6 mg 0.04
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.1
Vitamina C mg 0.7
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 9

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”