Incaparina, amestec uscat (făină de porumb şi soia), nepreparat

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 lingură 8,9
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.585
Acid glutamic g 4.785
Alanină g 1.32
Arginină g 1.745
Histidină g 0.675
Cistină g 0.145
Valină g 1.15
Prolină g 1.045
Serină g 1.38
Fenilalanină g 1.3
Glicină g 1.07
Triptofan g 0.26
Treonină g 0.715
Izoleucină g 0.945
Leucină g 2.41
Lizină g 1.465
Metionină g 0.44
Tirozină g 0.74
Macronutrienți
Amidon g 44.8
Apă g 7.47
Aport caloric / Energic total kcal 379
Carbohidraţi (total) g 60.53
Fibre (total) g 9.9
Lipide / Grăsimi (total) g 5.58
Proteine g 21.75
Minerale
Calciu mg 600
Cupru mg 0.61
Fier mg 22
Fosfor mg 530
Magneziu mg 220
Mangan mg 1.6
Potasiu mg 1030
Seleniu µg 14.5
Sodiu mg 4
Zinc mg 23
Vitamine
Retinol µg 1770
Vitamina A, IU IU 5900
Vitamina A, RAE µg 1770
Vitamina B1 - Tiamină mg 1.93
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.36
Vitamina B12 µg 1.5
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.61
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 27
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.1
Vitamina B6 mg 0.69

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”