Izolat proteic de soia, cu potasiu

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 10.203
Acid glutamic g 17.452
Alanină g 3.589
Arginină g 6.67
Histidină g 2.303
Cistină g 1.046
Valină g 4.098
Prolină g 4.96
Serină g 4.593
Fenilalanină g 4.593
Glicină g 3.603
Triptofan g 1.116
Treonină g 3.137
Izoleucină g 4.253
Leucină g 6.783
Lizină g 5.327
Metionină g 1.13
Tirozină g 3.222
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.117
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.299
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.077
Macronutrienți
Apă g 4.98
Aport caloric / Energic total kcal 326
Carbohidraţi (total) g 10.22
Fibre (total) g 5.6
Lipide / Grăsimi (total) g 0.53
Proteine g 80.69
Minerale
Calciu mg 178
Cupru mg 1.599
Fier mg 14.5
Fosfor mg 776
Magneziu mg 39
Mangan mg 1.493
Potasiu mg 1590
Seleniu µg 0.8
Sodiu mg 50
Zinc mg 4.03
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.176
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.1
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.438
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.06
Vitamina B6 mg 0.1
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 176

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”