Brânză mozzarella degresată, ambalată în mediu umed

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.757
Acid glutamic g 5.677
Alanină g 0.741
Arginină g 1.042
Histidină g 0.913
Cistină g 0.144
Valină g 1.517
Prolină g 2.498
Serină g 1.415
Fenilalanină g 1.266
Glicină g 0.464
Triptofan g 0.339
Treonină g 0.924
Izoleucină g 1.164
Leucină g 2.365
Lizină g 2.464
Metionină g 0.677
Tirozină g 1.403
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 4.51
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.472
Acizi graşi saturaţi (total) g 10.114
Colesterol mg 64
Macronutrienți
Apă g 53.78
Aport caloric / Energic total kcal 254
Carbohidraţi (total) g 2.77
Glucide/Zaharuri (total) g 1.13
Lipide / Grăsimi (total) g 15.92
Proteine g 24.26
Minerale
Calciu mg 782
Cupru mg 0.025
Fier mg 0.22
Fosfor mg 463
Magneziu mg 23
Mangan mg 0.01
Potasiu mg 84
Seleniu µg 14.4
Sodiu mg 619
Zinc mg 2.76
Fitonutrienți
Beta caroten µg 41
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 15.4
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.3
Retinol µg 124
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.3
Vitamina A, IU IU 481
Vitamina A, RAE µg 127
Vitamina D IU 12
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.018
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.14
Vitamina B12 µg 0.82
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.303
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.105
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.079
Vitamina B6 mg 0.07
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 9

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”