Lapte de soia, original sau cu vanilie, cu adaos de calciu şi vitaminele A şi D

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.166
Acid glutamic g 0.281
Alanină g 0.06
Arginină g 0.108
Histidină g 0.035
Betaină mg 0.8
Valină g 0.067
Prolină g 0.085
Serină g 0.081
Fenilalanină g 0.065
Glicină g 0.059
Triptofan g 0.022
Treonină g 0.062
Izoleucină g 0.066
Leucină g 0.107
Lizină g 0.076
Metionină g 0.016
Tirozină g 0.051
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.382
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.858
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.205
Macronutrienți
Apă g 90.36
Aport caloric / Energic total kcal 43
Carbohidraţi (total) g 4.92
Fibre (total) g 0.2
Glucide/Zaharuri (total) g 3.65
Lipide / Grăsimi (total) g 1.47
Proteine g 2.6
Minerale
Calciu mg 123
Cupru mg 0.165
Fier mg 0.42
Fosfor mg 43
Magneziu mg 15
Mangan mg 0.062
Potasiu mg 122
Seleniu µg 2.3
Sodiu mg 47
Zinc mg 0.26
Fitonutrienți
Beta caroten µg 2
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 23.6
Vitamina D (D2 + D3) µg 1.1
Retinol µg 55
Vitamina A, IU IU 185
Vitamina D2 (ergocalciferol) µg 1.1
Vitamina A, RAE µg 55
Vitamina D IU 43
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.029
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.11
Vitamina B12 µg 0.85
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.184
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.425
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.104
Vitamina B6 mg 0.031
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 3
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 9

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”