Lasagna italiană, la cutie, nepreparată

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 pachet 141
1 pachet 79
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.423
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.415
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.443
Acizi graşi trans (total) g 0.089
Colesterol mg 1
Macronutrienți
Amidon g 53.9
Apă g 7.94
Aport caloric / Energic total kcal 356
Carbohidraţi (total) g 73.77
Fibre (total) g 2.8
Fructoză (inclusă în glucide) g 0.8
Glucide/Zaharuri (total) g 11.27
Glucoză / dextroză (inclusă în glucide) g 0.6
Lactoză (inclusă în glucide) g 0.37
Zaharoză (inclusă în glucide) g 6.83
Maltoză (inclusă în glucide) g 2.67
Lipide / Grăsimi (total) g 1.97
Proteine g 10.9
Minerale
Calciu mg 52
Cupru mg 0.154
Fier mg 2.87
Fosfor mg 124
Magneziu mg 37
Mangan mg 0.582
Potasiu mg 277
Seleniu µg 24.9
Sodiu mg 1850
Zinc mg 0.84
Fitonutrienți
Alfa caroten µg 1
Beta caroten µg 78
Licopen µg 334
Luteină + zeaxantină µg 27
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 9.7
Retinol µg 3
Vitamina A, IU IU 141
Vitamina A, RAE µg 10
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.7
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.81
Vitamina B12 µg 0.19
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.427
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.577
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.6
Vitamina B6 mg 0.16
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 12.9
Vitamina C mg 0.9
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 187

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”