Legume, amestec (porumb, fasole, mazăre, fasole verde, morcovi), la conservă, fără adaos de sare

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.022
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.098
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.039
Macronutrienți
Apă g 90.2
Aport caloric / Energic total kcal 37
Carbohidraţi (total) g 7.31
Fibre (total) g 3.1
Glucide/Zaharuri (total) g 2.41
Lipide / Grăsimi (total) g 0.2
Proteine g 1.4
Minerale
Calciu mg 21
Cupru mg 0.104
Fier mg 0.65
Fluor µg 37
Fosfor mg 37
Magneziu mg 15
Potasiu mg 138
Seleniu µg 0.3
Sodiu mg 26
Zinc mg 0.51
Fitonutrienți
Alfa caroten µg 2636
Beta caroten µg 5670
Beta Cryptoxanthina µg 5
Luteină + zeaxantină µg 493
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 18.6
Vitamina A, IU IU 11651
Vitamina A, RAE µg 583
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.03
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.29
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.04
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.48
Vitamina B6 mg 0.08
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 18.2
Vitamina C mg 3.8
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 18

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”