Linte galbenă, hibrid cu fasole, Lupinus, bob uscat, gătită fără sare

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.669
Acid glutamic g 3.739
Alanină g 0.558
Arginină g 1.669
Histidină g 0.443
Cistină g 0.192
Valină g 0.65
Prolină g 0.635
Serină g 0.805
Fenilalanină g 0.618
Glicină g 0.663
Triptofan g 0.125
Treonină g 0.573
Izoleucină g 0.695
Leucină g 1.181
Lizină g 0.832
Metionină g 0.11
Tirozină g 0.585
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.18
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.73
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.346
Macronutrienți
Apă g 71.08
Aport caloric / Energic total kcal 119
Carbohidraţi (total) g 9.88
Fibre (total) g 2.8
Lipide / Grăsimi (total) g 2.92
Proteine g 15.57
Minerale
Calciu mg 51
Cupru mg 0.231
Fier mg 1.2
Fosfor mg 128
Magneziu mg 54
Mangan mg 0.676
Potasiu mg 245
Seleniu µg 2.6
Sodiu mg 4
Zinc mg 1.38
Vitamine
Vitamina A, IU IU 7
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.134
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.053
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.495
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.188
Vitamina B6 mg 0.009
Vitamina C mg 1.1
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 59

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”