Linte galbenă, hibrid cu fasole, Lupinus, bob uscat, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 3.877
Acid glutamic g 8.686
Alanină g 1.296
Arginină g 3.877
Histidină g 1.03
Cistină g 0.446
Valină g 1.51
Prolină g 1.476
Serină g 1.869
Fenilalanină g 1.435
Glicină g 1.539
Triptofan g 0.289
Treonină g 1.331
Izoleucină g 1.615
Leucină g 2.743
Lizină g 1.933
Metionină g 0.255
Tirozină g 1.36
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 3.94
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 2.439
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.156
Macronutrienți
Apă g 10.44
Aport caloric / Energic total kcal 371
Carbohidraţi (total) g 40.37
Fibre (total) g 18.9
Lipide / Grăsimi (total) g 9.74
Proteine g 36.17
Minerale
Calciu mg 176
Cupru mg 1.022
Fier mg 4.36
Fosfor mg 440
Magneziu mg 198
Mangan mg 2.382
Potasiu mg 1013
Seleniu µg 8.2
Sodiu mg 15
Zinc mg 4.75
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.64
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.22
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.19
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.75
Vitamina B6 mg 0.357
Vitamina C mg 4.8
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 355

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”