Linte, germinată, brută

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.433
Acid glutamic g 1.258
Alanină g 0.356
Arginină g 0.611
Histidină g 0.257
Cistină g 0.334
Valină g 0.399
Prolină g 0.356
Serină g 0.495
Fenilalanină g 0.442
Glicină g 0.319
Treonină g 0.328
Izoleucină g 0.326
Leucină g 0.628
Lizină g 0.712
Metionină g 0.105
Tirozină g 0.252
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.104
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.219
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.057
Macronutrienți
Apă g 67.34
Aport caloric / Energic total kcal 106
Carbohidraţi (total) g 22.14
Lipide / Grăsimi (total) g 0.55
Proteine g 8.96
Minerale
Calciu mg 25
Cupru mg 0.352
Fier mg 3.21
Fosfor mg 173
Magneziu mg 37
Mangan mg 0.506
Potasiu mg 322
Seleniu µg 0.6
Sodiu mg 11
Zinc mg 1.51
Vitamine
Vitamina A, IU IU 45
Vitamina A, RAE µg 2
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.228
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.128
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.128
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.578
Vitamina B6 mg 0.19
Vitamina C mg 16.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 100

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”