Macaroane cu grâu integral, uscate

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.66
Acid glutamic g 5.073
Alanină g 0.457
Arginină g 0.517
Histidină g 0.344
Cistină g 0.306
Valină g 0.635
Prolină g 1.561
Serină g 0.713
Fenilalanină g 0.728
Glicină g 0.53
Triptofan g 0.188
Treonină g 0.392
Izoleucină g 0.57
Leucină g 0.999
Lizină g 0.324
Metionină g 0.236
Tirozină g 0.382
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.195
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.556
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.258
Macronutrienți
Apă g 7.34
Aport caloric / Energic total kcal 348
Carbohidraţi (total) g 75.03
Fibre (total) g 8.3
Lipide / Grăsimi (total) g 1.4
Proteine g 14.63
Minerale
Calciu mg 40
Cupru mg 0.454
Fier mg 3.63
Fosfor mg 258
Magneziu mg 143
Mangan mg 3.055
Potasiu mg 215
Sodiu mg 8
Zinc mg 2.37
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.488
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.143
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.13
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.984
Vitamina B6 mg 0.223
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 57

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”