Macaroane, cu legume, uscat, imbogătit

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.567
Acid glutamic g 4.649
Alanină g 0.393
Arginină g 0.487
Histidină g 0.266
Cistină g 0.363
Valină g 0.563
Prolină g 1.401
Serină g 0.625
Fenilalanină g 0.632
Glicină g 0.418
Triptofan g 0.168
Treonină g 0.354
Izoleucină g 0.508
Leucină g 0.896
Lizină g 0.269
Metionină g 0.204
Tirozină g 0.349
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.12
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.426
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.15
Macronutrienți
Apă g 9.89
Aport caloric / Energic total kcal 367
Carbohidraţi (total) g 74.88
Fibre (total) g 4.3
Lipide / Grăsimi (total) g 1.04
Proteine g 13.14
Minerale
Calciu mg 34
Cupru mg 0.2
Fier mg 4.28
Fosfor mg 116
Magneziu mg 46
Mangan mg 3.846
Potasiu mg 285
Sodiu mg 43
Zinc mg 0.76
Vitamine
Vitamina A, IU IU 160
Vitamina A, RAE µg 8
Vitamina B1 - Tiamină mg 1.032
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.525
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 7.328
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.752
Vitamina B6 mg 0.129
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 460

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”