Macaroane fortificate cu proteine, uscate

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.902
Acid glutamic g 6.84
Alanină g 0.638
Arginină g 0.774
Histidină g 0.415
Cistină g 0.54
Valină g 0.871
Prolină g 2.084
Serină g 0.941
Fenilalanină g 0.962
Glicină g 0.662
Triptofan g 0.254
Treonină g 0.561
Izoleucină g 0.784
Leucină g 1.369
Lizină g 0.47
Metionină g 0.317
Tirozină g 0.54
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.271
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.986
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.328
Macronutrienți
Apă g 9.23
Aport caloric / Energic total kcal 374
Carbohidraţi (total) g 65.65
Fibre (total) g 2.4
Lipide / Grăsimi (total) g 2.23
Proteine g 21.78
Minerale
Calciu mg 39
Cupru mg 0.278
Fier mg 4.15
Fosfor mg 163
Magneziu mg 65
Mangan mg 0.91
Potasiu mg 201
Sodiu mg 8
Zinc mg 1.79
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 1.187
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.475
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 7.654
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.684
Vitamina B6 mg 0.178
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 458

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”