Mălai alb cu agent de creştere simplu, îmbogăţit cu compuşi bioactivi

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.576
Acid glutamic g 1.554
Alanină g 0.62
Arginină g 0.413
Histidină g 0.253
Cistină g 0.149
Valină g 0.419
Prolină g 0.723
Serină g 0.393
Fenilalanină g 0.407
Glicină g 0.339
Triptofan g 0.058
Treonină g 0.311
Izoleucină g 0.296
Leucină g 1.015
Lizină g 0.233
Metionină g 0.174
Tirozină g 0.337
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.897
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.55
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.478
Macronutrienți
Apă g 12.59
Aport caloric / Energic total kcal 334
Carbohidraţi (total) g 70.28
Fibre (total) g 6.7
Lipide / Grăsimi (total) g 3.4
Proteine g 8.28
Minerale
Calciu mg 361
Cupru mg 0.15
Fier mg 5.76
Fosfor mg 804
Magneziu mg 86
Potasiu mg 255
Sodiu mg 1247
Zinc mg 2
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.661
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.4
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.291
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.425
Vitamina B6 mg 0.54
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 356

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”