Mărar proaspăt

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
5 fire 1
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.343
Acid glutamic g 0.29
Alanină g 0.227
Arginină g 0.142
Histidină g 0.071
Cistină g 0.017
Valină g 0.154
Prolină g 0.248
Serină g 0.158
Fenilalanină g 0.065
Glicină g 0.169
Triptofan g 0.014
Treonină g 0.068
Izoleucină g 0.195
Leucină g 0.159
Lizină g 0.246
Metionină g 0.011
Tirozină g 0.096
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.802
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.095
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.06
Macronutrienți
Apă g 85.95
Aport caloric / Energic total kcal 43
Carbohidraţi (total) g 7.02
Fibre (total) g 2.1
Lipide / Grăsimi (total) g 1.12
Proteine g 3.46
Minerale
Calciu mg 208
Cupru mg 0.146
Fier mg 6.59
Fosfor mg 66
Magneziu mg 55
Mangan mg 1.264
Potasiu mg 738
Sodiu mg 61
Zinc mg 0.91
Vitamine
Vitamina A, IU IU 7718
Vitamina A, RAE µg 386
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.058
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.296
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.57
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.397
Vitamina B6 mg 0.185
Vitamina C mg 85
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 150

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”