Margarină cu amestec de ulei de soia şi unt

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 lingură 14,1
1 linguriţă 4,7
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Betaină mg 0.1
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 30.292
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 24.17
Acizi graşi saturaţi (total) g 14.198
Acizi graşi trans (total) g 14.95
Colesterol mg 12
Macronutrienți
Apă g 17.07
Aport caloric / Energic total kcal 727
Carbohidraţi (total) g 0.77
Lipide / Grăsimi (total) g 80.32
Proteine g 0.31
Minerale
Calciu mg 10
Cupru mg 0.01
Fier mg 0.04
Fosfor mg 10
Magneziu mg 1
Mangan mg 0.006
Potasiu mg 22
Seleniu µg 0.2
Sodiu mg 719
Zinc mg 0.03
Fitonutrienți
Beta caroten µg 610
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 6.5
Retinol µg 768
Vitamina A, IU IU 3571
Vitamina A, RAE µg 819
Vitamina D IU 1
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.009
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 3.88
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.023
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.022
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.041
Vitamina B6 mg 0.009
Vitamina K (Menachinonă-4 - vit K2) µg 1.7
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 86.5
Vitamina C mg 0.1
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 2

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”