Margarină industrială din seminţe de bumbac şi ulei de soia (parţial hidrogenate), pentru produse de patiserie pufoase

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 lingură 14
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 46.692
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 9.265
Acizi graşi saturaţi (total) g 20.442
Acizi graşi trans (total) g 24.747
Macronutrienți
Apă g 15.8
Aport caloric / Energic total kcal 714
Lipide / Grăsimi (total) g 80.2
Proteine g 1.9
Minerale
Calciu mg 66
Fosfor mg 51
Magneziu mg 6
Potasiu mg 94
Sodiu mg 879
Fitonutrienți
Beta caroten µg 610
Vitamine
Retinol µg 981
Vitamina A, IU IU 4286
Vitamina A, RAE µg 1032
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.022
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 4.6
Vitamina B12 µg 0.21
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.081
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.05
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.187
Vitamina B6 mg 0.019
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 106.2
Vitamina C mg 0.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 3

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”