Margarină industrială din soia şi ulei de soia parţial hidrogenat, folosită pentru copt, sosuri şi bomboane

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 lingură 14
1 linguriţă 4,7
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 37.46
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 22.422
Acizi graşi saturaţi (total) g 16.321
Acizi graşi trans (total) g 20.578
Macronutrienți
Apă g 17.17
Aport caloric / Energic total kcal 714
Carbohidraţi (total) g 0.71
Lipide / Grăsimi (total) g 80
Proteine g 0.18
Minerale
Calciu mg 3
Fier mg 0.12
Fosfor mg 5
Magneziu mg 1
Potasiu mg 18
Sodiu mg 886
Zinc mg 0.11
Vitamine
Vitamina A, IU IU 3571
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.012
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 6.23
Vitamina B12 µg 0.21
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.003
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 75
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 1

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”