Margarină tartinabilă pe bază de ulei vegetal, aproximativ 37 % grăsimi, uleiuri nespecificate, cu sare, cu adaos de vitamina D

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 lingură 14,9
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 13.958
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 12.735
Acizi graşi saturaţi (total) g 8.637
Acizi graşi trans (total) g 1.687
Macronutrienți
Apă g 59.55
Aport caloric / Energic total kcal 339
Carbohidraţi (total) g 0.66
Lipide / Grăsimi (total) g 37.77
Proteine g 0.51
Minerale
Calciu mg 6
Fier mg 0.02
Fosfor mg 5
Magneziu mg 1
Potasiu mg 34
Sodiu mg 589
Zinc mg 0.02
Fitonutrienți
Beta-sitosterol mg 242
Campesterol mg 168
Fitosteroli mg 9060
Stigmasterol mg 35
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 12.4
Vitamina D (D2 + D3) µg 10.7
Retinol µg 1297
Vitamina A, IU IU 4322
Vitamina A, RAE µg 1297
Vitamina D IU 429
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.011
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 13.45
Vitamina B12 µg 0.06
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.005
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.696
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 74.6
Vitamina C mg 0.1
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 1

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”