Margarină tartinabilă pe bază de ulei vegetal, cu iaurt, aproximativ 40 % grăsime, cu sare

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 lingură 14
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 9.8
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 16.8
Acizi graşi saturaţi (total) g 7
Macronutrienți
Apă g 59
Aport caloric / Energic total kcal 330
Carbohidraţi (total) g 2
Lipide / Grăsimi (total) g 35
Proteine g 2
Minerale
Calciu mg 50
Cupru mg 0.004
Fier mg 0.02
Fosfor mg 39
Magneziu mg 5
Potasiu mg 64
Seleniu µg 1
Sodiu mg 630
Zinc mg 0.24
Fitonutrienți
Beta caroten µg 610
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 12.4
Retinol µg 768
Vitamina A, IU IU 3577
Vitamina A, RAE µg 819
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.01
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 5
Vitamina B12 µg 0.15
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.06
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.03
Vitamina B6 mg 0.01
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 93
Vitamina C mg 0.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 3

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”