Mazăre boabe, conservă, condimentată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.283
Acid glutamic g 0.422
Alanină g 0.137
Arginină g 0.244
Histidină g 0.061
Cistină g 0.018
Valină g 0.134
Prolină g 0.099
Serină g 0.103
Fenilalanină g 0.114
Glicină g 0.105
Triptofan g 0.021
Treonină g 0.116
Izoleucină g 0.111
Leucină g 0.184
Lizină g 0.181
Metionină g 0.047
Tirozină g 0.065
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.024
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.127
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.048
Macronutrienți
Apă g 86.51
Aport caloric / Energic total kcal 50
Carbohidraţi (total) g 9.25
Fibre (total) g 2
Lipide / Grăsimi (total) g 0.27
Proteine g 3.09
Minerale
Calciu mg 15
Cupru mg 0.099
Fier mg 1.2
Fosfor mg 54
Magneziu mg 15
Mangan mg 0.268
Potasiu mg 122
Seleniu µg 1.3
Sodiu mg 254
Zinc mg 0.65
Vitamine
Vitamina A, IU IU 433
Vitamina A, RAE µg 22
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.096
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.071
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.69
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.089
Vitamina B6 mg 0.098
Vitamina C mg 11.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 29

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”